Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

7 причини да му позвъните първа.

Можете да намерите много причини, поради които трябва да седите и да чакате той да Ви позвъни първи, но вместо това, бихте могли просто ... Вие да му позвъните първа. За онези, които са на противно мнение, можем да изтъкнем няколко аргумента "за".
1. Мъжете обичат инициативните момичета. В крайна сметка, каква значение има, кой на кого се е обадил пръв, ако сте се харесали?

2. Покажете учтивост. Ако не е обаждане, то нека да бъде SMS-учтивост. Напишете му, че сте имали страхотна вчера, за което сте му благодарна. Това ще бъде голяма стъпка, на която той няма да може да реагира.

3. Той не е сигурен какво искате. Момчетата често се страхуват, че ще бъдат отпратени, така че рядко правят това, което не са 100% сигурни. Може би той не се обажда само защото се притеснява, че дори не си спомняте името му.
4. Сега не е Средновековието, нито е каменната ера. В наше време всички тези правила на благоприличие вече са замъглени, кой е и какво трябва.

5. Може да е загубил телефонния ви номер. Вероятността за това не е голяма, но всичко се случва.

6. Приемете го като комплимент за него. Когато се обадите първа, това е като да кажете: "Всичко е наред, харесва ми. Нямам нищо против да продължим.

7. Във всеки случай обаждането ви ще бъде по-добър ход от пасивността и неопределеността, която е крайно способна да поражда съмнения, притеснения, страхове, неврози и т.н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: