Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Среща САЩ - Узбекистан и сделки за 4,8 млрд. долара.

Информационната служба на президента на Узбекистан Шавкат Мирзиеев съобщава, че в периода 15-17 май в САЩ е проведено първото официално посещение за среща с държавния глава на САЩ Доналд Тръмп.
По време на срещата страните са обсъдили перспективите за задълбочаване на икономическото сътрудничество, което да допринесе за растежа на търговията и създаването на работни места в двете страни.
"По време на визитата, между фирми от Узбекистан и САЩ са били подписани повече от 20 големи договора на обща стойност от 4.8 милиарда долара. Очаква се тези договори да допринесат за разкриването на 10,000 работни места в САЩ, а също и осигуряване на възможности за реализиране на договори за няколко милиарда долара с американската компании в бъдеще", се казва в съобщението.

1 коментар:

  1. Редактор12:39 пр.об.

    "Президентът Шавкат Мирзиеев увери Доналд Тръмп, че ще предостави допълнителна подкрепа на Северната дистрибуторска мрежа, която допринася за постигането на мир и стабилност в Афганистан", се казва в съобщание на информационната служба на президента на Узбекистан.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: