Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

13 май - Световен ден на Фалун Дафа.

На 13 май 1992 г. за първи път бе представена практиката за духовно и физическо усъвършенстване Фалун Гонг (Фалун Дафа). Този ден е и рождената дата на основателя на Фалун Гонг, майстор Ли Хонгджъ.
Между май 1992 г. и декември 1994 г., майстор Ли е провел 56 курса за преподаване на Фалун Гонг в различни градове на Китай, посетени от около 70 хиляди души.

Поради високата си ефективност, практиката става много популярна в Китай, а през 1999 г. с нея вече се занимават около 100 милиона души. Понастоящем Фалун Гонг се практикува в повече от 100 държави.

Книгите на Фалун Гонг са преведени на 40 езика. Майстор Ли Хонгджъ два пъти е номиниран за Нобелова награда за мир, защото Фалун Дафа дава на света надежда за духовно прераждане, от което зависи бъдещето на човечеството.

Практиката на Фалун Гонг и майстор Ли Хонгджъ са получили над 3000 награди и официални писма за подкрепа от правителства и организации за повишаване на морала и духовната култура на човечеството. Повече за Фалун Дафа може да научите тук ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: