Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

В Австрия обясни защо не гони руски дипломати.

Според федералния канцлер на Австрия Себастиан Курц, той е отказал да експулсира руски дипломати в солидарност с Лондон по случая Скрипал, тъй като между Виена и Москва има добри отношения.
"Една трета от страните от ЕС не гонят руски служители и ние бяхме сред тях. Приех това, защото традиционно поддържаме добри отношения с Русия.
Ние сме неутрална държава, на територията на която се намират седалищата на много международни организации, като ООН или ОССЕ ", обяснява той.

1 коментар:

  1. Редактор8:27 пр.об.

    Посланикът на Съединените щати във Федерална република Германия Ричард Гренъл е нарекал канцлера на Австрия Себастиан Курц рок звезда, съобщава Breitbart. Американският дипломат е коментирал нарастващата популярност на консерваторите в Европейския съюз. Австрийският канцлер е лидер на консервативната "Австрийска народна партия".

    "Знаеш ли, мисля, че Себастиан Курц е рок звезда. Аз съм неговият голям фен ", е казал американският посланик. По-рано канцлерът на Австрия Себастиан Курц е говорил за ненадежността на Съединените щати.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: