Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Какво знаем за избора?

По повод "избора" - това е въпрос от изключителна важност за всеки един живот. Вече и от космоса се вижда (без очила), че нещата на Земята не вървят добре. Корабът потъва. Много се е писало за края на света, за потопа, за Страшния съд...
Всичко това не са празни приказки или измислици. Но и пророчествата не са точни - проблем "2000" беше отменен и разрешен, кометата за 21.12.2012 г. ни подмина, гигантското цунами (11 км) ни се размина.

Въпреки този "късмет" досега, това не отменя предстоящите събития. Новият свят е вече почти построен, ние сме обаче в стария свят и ще е въпрос на личен ИЗБОР дали ще попаднем в него.

Какво трябва да избираме?


Баба Ванга го е казала: "Доброто ще спаси света." Но кое е доброто? Как да го разпознаем? Въдичките са напускани отвсякъде - зарибяването с дивотии и щуротии е безпрецедентно. Например, половината от населението на земята вярват, че в пушенето на цигари има нещо много добро, защото го правят всеки ден, въпреки вадещите очите надписи - вредно, убива, ...
Целта на всичко казано до тук е да ни даде възможност когато му дойде времето (а то наближава) да направим ИНФОРМИРАН ИЗБОР. Майстор Ли казва: "Само с научаване на Истината, има надежда за Спасение" - Майстор Ли Хонгджъ в "Изберете" - 03 май 2012 год.

По този въпрос вече е писано, затова няма да го повтаряме тук, но може да се информирате тук -

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: