Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Конкурентката на Путин за президент на Русия, се връща към старото си амплоа.

Ксения Собчак сама публикува своя снимка в мокър бански костюм - телевизионната водеща почива в момента в по-топлите райони, след президентските избори. В тайландския курорт, бившата домакиня на "Дом 2" се появи в по-познатия си образ на бляскаво момиче.
фото: instagram.com

Предизборната кампания не беше лесна за Ксения Собчак, започвайки със скандални телевизионни дебати, и завършвайки с незначителен брой гласове, получени от гласоподавателите. Въпреки това тя не планира да приключва политическата си кариера и планира да създаде своя партия, с която евентуално да участва на парламентарните избори.

Вижда се, че Собчак е сменила строгите очила със слънчеви, а елегантните костюми с отворен бански. Така тя споделя новия си стар образ в социалната мрежа "Инстаграм", където публикува своя снимката, като едновременно популяризира марката плажно облекло и елитния курорт.
Тя харесва новата си бански костюм и че не се нуждае от нищо повече.  Абонатите на Собчак се възхищават на формите й като цяло и отбелязват, че този образ й прилича повече, отколкото образа на държавен глава. Скептиците обаче припомнят многото празни обещания, направени по време на кампанията и след изборите и се чудят как в такъв труден момент за страната, може да си почиваш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: