Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Восъчна фигура на Мелания Тръмп се появи в нюйоркския клон на музея на Мадам Тюсо.

Нюйоркският клон на музея "Мадам Тюсо" инсталира фигурата на първата дама на Съединените щати Мелания Тръмп. Според телевизионната компания "NBC", фигурата на домакинята на Белия дом в синя рокля стои до фигурата на съпруга й Доналд Тръмп.
Восъчната фигура на съпругата на ръководителя на американската държава е част от изложбата "Дайте на Мелания да се изкаже", която ще позволи на посетителите от 26 април до 31 май да публикуват в Twitter от името на Мелания.
Администрацията на институцията предварително е получила разрешение от президентската двойка да създаде техните фигури.

8 коментара:

 1. Редактор11:22 сл.об.

  Меланя Тръмп се чувства добре след проведена операция. Доналд Тръмп е посетил първата дама в Националния военен медицински център "Уолтър Рийд". Там по-рано Мелания Тръмп е претърпяла бъбречна процедура. Това съобщават журналисти, работещи в Белия дом.

  В медицинския център американският президент е прекарал малко повече от час. Преди да посети съпругата си Доналд Тръмп е написал на Twitter, че "процедурата е била успешна, тя е в добро настроение".

  ОтговорИзтриване
 2. Редактор11:14 пр.об.

  Първата дама на Съединените щати Мелания Тръмп се върна в администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп след операция на бъбреците, съобщават днес от Fox News. Както се отбелязва, съпругата на американския лидер има почивка и се чувства добре. Меланя Тръмп също е благодарила на всички, които са изпратили пожеланията си за бързо възстановяване.

  ОтговорИзтриване
 3. Редактор12:11 пр.об.

  Първата дама на САЩ Мелания Тръмп няма да придружава мъжа си при срещите му с "Голямата седморка" в Канада и на срещата на върха САЩ-Северна Корея в Сингапур, съобщава говорителката на Белия дом Стефани Гришам.

  "Цялата минала седмица, тя участваше в срещите с персонала и ще продължи тези срещи тази седмица. Ние работим по инициативи и дългосрочно планиране на дейности, свързани с пикника за членовете на Конгреса и Деня на независимостта." - е казала Гришам при запитването на телевизионен репортер на ABC, че първата дама не се е появявала публично в продължение вече на 24 последователни дни.

  На 19 май Мелания Тръмп се завърна в президентската резиденция след близо седмица, прекарана в Националния военен медицински център Уолтър Рийд, където й бе извършена процедура по емболизация.

  ОтговорИзтриване
 4. Редактор11:52 сл.об.

  Първата дама на Съединените щати Мелания Тръм вярва на съпруга си Доналд Тръмп по версиите на скандала за предполагаемата му връзка с порно актриса през 2006 г. Това е написано от The Hill с позоваване на бившия кмет на Ню Йорк, Рудолф Джулиани. "Не уважавам жена, която продава тялото си за сексуална експлоатация, която се продава за пари, няма чест", е добавил Джулиани.

  ОтговорИзтриване
 5. Novini1Online:11:48 пр.об.

  Първата дама на САЩ не е съгласна с подхода на съпруга си Доналд Тръмп към решаването на въпроса за миграцията. Президентът не само иска да се отдели от съседно Мексико със стената, но и разделя деца от родителите им, които нелегално са преминали границата. Мелания "не може да гледа как деца са отделяни от семействата им", съобщава CNN позовавайки се на представител на съпругата на президента на САЩ Стефани Гришам. Първата дама се надява, че имиграционната реформа ще бъде успешна, но "Тя вярва, че имаме нужда от страна, в която не само да следваме буквата на закона, но и да следваме сърцето", казва Гришам.

  ОтговорИзтриване
 6. Novini1Online:5:59 пр.об.

  Америка почти през целия месец май живя без първата дама - медиите я издирваха, а таблоидите побързаха да сплетничат за развода на президентската двойка. Официално, съпругата на Доналд Тръмп се възстановяваше от операция на бъбреците, но всички лекари единодушно заявяваха, че такава рехабилитация трае няколко дни.

  Президентът на САЩ през това време трябваше да лети сам на срещата на върха на Г-7 и на срещата с Ким Чен Ун в Сингапур, което още разгорещени слуховете за развод. Мелания обаче се завърна и веднага стана причина за нови слухове - първата дама очевидно си бе направила пластика. Върху нови снимки от събития ясно се личеше, че у бившия модел се с променил вида на очите.

  С новото лице и новия образ - на среща с испанския крал, първа дама засенчи кралица Летиция с шикарна рокля от Valentino и костюм с панталон. По-късно, шокира американската общественост при посещението си в центъра за децата на незаконни мигранти по границата между САЩ и Мексико, като облече яке с надпис "Не мен наистина не ми пука. И на теб? ".

  Местната преса отново започна да спекулира за ужасните отношения на съпрузите, но Доналд Тръмп побърза да напише в профила си Twitter, че всъщност жена му е имала предвид становището за "фалшивите медии."

  ОтговорИзтриване
 7. Novini1Online:10:40 сл.об.

  Коментирайки разстрела в редакцията на "Capital Gazette" в американския град Анаполис в своя микроблог Twitter, първата дама на Съединените щати Меланя Тръмп е признала, че всичките й мисли и молитви сега са при семействата на мъртвите и ранените журналисти. "Днешната атака е жестока и безсмислена, сърцето ми жалее ... Моите мисли и молитви са насочени към утешаването на приятели и роднини и колеги на мъртвите и ранените", пише тя.

  ОтговорИзтриване
 8. Novini1Online:7:27 пр.об.

  Съпругата на американския президент Доналд Тръмп Мелания очарова британците и европейците със своето чувство за стил в облекло и с маниери. Кралицата на Великобритания Елизабет II е подарила на съпругата на президента ексклузивен парфюм, създаден по поръчка за Нейно величество.

  ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: