Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език
-------

Восъчна фигура на Мелания Тръмп се появи в нюйоркския клон на музея на Мадам Тюсо.

Нюйоркският клон на музея "Мадам Тюсо" инсталира фигурата на първата дама на Съединените щати Мелания Тръмп. Според телевизионната компания "NBC", фигурата на домакинята на Белия дом в синя рокля стои до фигурата на съпруга й Доналд Тръмп.
Восъчната фигура на съпругата на ръководителя на американската държава е част от изложбата "Дайте на Мелания да се изкаже", която ще позволи на посетителите от 26 април до 31 май да публикуват в Twitter от името на Мелания.
Администрацията на институцията предварително е получила разрешение от президентската двойка да създаде техните фигури.

2 коментара:

 1. Редактор11:22 сл.об.

  Меланя Тръмп се чувства добре след проведена операция. Доналд Тръмп е посетил първата дама в Националния военен медицински център "Уолтър Рийд". Там по-рано Мелания Тръмп е претърпяла бъбречна процедура. Това съобщават журналисти, работещи в Белия дом.

  В медицинския център американският президент е прекарал малко повече от час. Преди да посети съпругата си Доналд Тръмп е написал на Twitter, че "процедурата е била успешна, тя е в добро настроение".

  ОтговорИзтриване
 2. Редактор11:14 пр.об.

  Първата дама на Съединените щати Мелания Тръмп се върна в администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп след операция на бъбреците, съобщават днес от Fox News. Както се отбелязва, съпругата на американския лидер има почивка и се чувства добре. Меланя Тръмп също е благодарила на всички, които са изпратили пожеланията си за бързо възстановяване.

  ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: