Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Тайните на паралелна цивилизация на Земята разкрива Едуард Сноуден - подземни хуманоиди.

Едуард Сноудън съобщава за съществуването на паралелна цивилизация на нашата планета. Подземната цивилизация на екстремофили е известна на американското правителство още от 90-те години на миналия век, но цялата информация за тях е класифицирана като строго секретна.
Тайната информация се съхранява в документи на НСА относно системите за проследяване на балистични ракети и дълбоководния сонар. Благодарение изтичане на информация от специалното управление DARPA на Пентагона, занимаващо се с тайни военни разработки, става известно, че хуманоидна цивилизация живее под земята и полярните ледове в екстремни условия, заради които те са били наречени "екстремофили".

Според Сноудън, американски военни експерти смятат, че тези подземни хуманоиди, живеещи в мантията на Земята, са по-интелигентни видове от хомо сапиенс. Тяхното развитие се осъществява без войни и сътресения, а стабилните условия за съществуване са поддържани в продължение на милиарди години.
Пентагонът признава, че техните технологии са по-съвършени, поради което в случай на военен конфликт  тях имаме малко шансове за оцеляване. Но намеренията на военния отдел на САЩ към подземната цивилизация са далеч от мирните планове. Всички изследвания на DARPA са насочени към осигуряване на американско военно и технологично превъзходство над този загадъчен вид.

Информация за паралелна цивилизация на Земята повдига много въпроси, но многобройните факти и необясними явления, свидетели на които стават все повече и повече хора, пораждат въпроси относно нерешените загадки на нашата планета.

1 коментар:

  1. Novini1Online:10:28 сл.об.

    Дмитрий Песков, говорител на руския държавен глава, отрича слуховете за готовността на Москва да екстрадира бившия служител на НСА и ЦРУ Едуард Сноуден в Съединените щати. Прессекретарят на президента заявява в интервю за RT, че информацията е невярна. "Абсолютно не отговарят, разбира се, това не може да бъде въпрос. Искам да кажа, че подобни сделки са напълно неуместни", отговоря Песков на съответен въпрос.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: