Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език
Акция ( - 80% )

14 загинаха при ПТП с младежки хокеен отбор в Канада.

Автобус с младежкия хокеен отбор "Хумболт Бронкос" (Humboldt Broncos) се е блъснал в камион близо до канадския град Тисдейл (канадската провинция Саскачеван), където е отивал отбора за мача си с "Нипавин Хоукс", съобщава Fox News.
В автобуса е имало спортисти на възраст от 16 до 21 години. В момента е известно за 14 загинали. Други 14 души са ранени и са отведени в болница, като трима от тях са в критично състояние.

---------
    JUST IN: RCMP say 14 people have been killed in a bus crash involving the #HumboltBroncos northeast of Saskatoon. Another 14 injured, 3 of them critically.
    — Peter Wagner (@peterjontheair) 7 апреля 2018 г.
----------
Мачът е анулиран. На мястото на трагедията работят следователите и полицията. Инцидентът се е случил в 17:00 часа местно време. Отборът е имал полуфинален мач от младежката хокейна лига в Саскачеван.

1 коментар:

  1. Редактор12:01 пр.об.

    Като е станало известно на Globe and Mail, броят на жертвите от автомобилната катастрофа с автобус на младежкия хокеен отбор в Канада, се е увеличил до 16 души. Момичето, което е било в критично състояние, е починало.

    Сблъсъкът между автобуса на Humboldt Broncos с камиона се случи вечерта на 6 април в провинция Saskatchewan. По време на сблъсъка е имало 29 души в автобуса, 14 от които загинаха на място, а други 14 бяха отведени в болницата.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: