Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Дали Анджелина Джоли ще се жени за четвърти път?

Изглежда, че британски милионер се превръща в новия избраник на 42-годишна холивудска звезда. Възможно е американската актриса Анджелина Джоли скоро да се омъжи за четвърти път, съобщават различни издания и агенции в САЩ.
"Анги е толкова влюбена, че много скоро за четвърти път ще отиде под венчило. Влюбената актриса сама предложила да се ожени", - цитира списанието Life & Style думите на приятелка на Джоли. Според нея, самата актриса настоявала да сключи брак.
Както съобщават медиите, романът на Джоли и на милионера продължил повече от година. Запознала ги е съпругата на Джордж Клуни - Амал. Преди това актрисата е била омъжвана за актьорите Джони Лий Милър, Били Боб Торнтън и Брад Пит.

2 коментара:

 1. Редактор10:15 сл.об.

  Холивудската актриса Анджелина Джоли посети иракския град Мосул. По-рано градът е бил една от столиците на терористичната организация "Ислямска държава". Джоли посещава разрушеният от битките Мосул, като посланик на добрата воля на Върховния комисар на ООН за бежанците.

  "Това е най-чудовищното разрушение, което видях през годините ми на посланик на добра воля", е казала актрисата. В града, звездата на Холивуд се е срещнала с местни жители, които са се завърнали в домовете си след освобождаването на Мосул от терористите.

  ОтговорИзтриване
 2. Редактор12:15 пр.об.

  Известна актриса и посланик на добра воля на Върховния комисар за ООН за бежанците Анджелина Джоли, в Световния ден на бежанците, е благодарила на Ирак за поставяне на територия за бежанците от Сирийската арабска република, са казва на официалния уебсайт на Службата на Върховния комисар на Международната организация за бежанците.

  Джоли също е говорила за тежките последици от недостатъчното финансиране на бежанците. Според нея е необходимо въоръженият конфликт да бъде спрян възможно най-скоро, което принуждава хората в Сирия да напуснат домовете си. Тя също така е подчертала "щедростта на иракските власти към бежанците от Сирия".

  ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: