Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Шварценегер със спешна операция на сърцето.

Актьорът, бивш губернатор на Калифорния - Арнолд Шварценегер, е със спешна операция, съобщава TMZ. Според съобщенията, 70-годишният актьор е бил отведен в медицински център в Лос Анджелис, за да замени катетърната си клапа.
По време на манипулациите се твърди, че са възникнали усложнения, които са довели до операция на отворено сърце, продължила няколко часа. Съобщава се, че сега състоянието на пациента се оценява като стабилно.
Лекарите са решили, че Шварценегер се нуждае от спешна операция на отворено сърце, която е продължила няколко часа. Това не е първият път, когато Шварценегер се подлага на сърдечна операция. През 1997 г. той е подложен на операция за заместване на аортната клапа.

4 коментара:

 1. Редактор10:57 сл.об.

  Известният холивудски актьор Арнолд Шварценегер имаше операция на открито сърце. След операцията актьорът се чувства добре, според съобщението на своя агент Даниел Кечъл. Според агента Арнолд Шварценегер е в добро настроение.
  "Шварценегер се събуди и първите му думи бяха "аз се върнах ", така че той е в добро настроение", казва съобщение, публикувано на Twitter.

  ОтговорИзтриване
 2. Редактор10:53 сл.об.

  Американският актьор Арнолд Шварценегер публикува в социалната мрежа обръщение към медицинския персонал на клиниката в Лос Анджелис, като им благодари за извършената сърдечна операция.

  "Вярно е, че съм се върнал! Събудих се и това е нещо, за което трябва да благодаря. Благодаря на лекарите и медицинските сестри! Също така съм много благодарен за всички любезни послания ", пише актьорът.

  Arnold
  ‏Verified account @Schwarzenegger
  It’s true: I’m back! I went to sleep expecting to wake up with a small incision and woke up with a big one - but guess what? I woke up, and that’s something to be thankful for. Thank you to the doctors & nurses. And I’m truly filled with gratitude for all of the kind messages.

  ОтговорИзтриване
 3. Редактор6:55 пр.об.

  Известният холивудски актьор и бивш губернатор на щата Калифорния Арнолд Шварценегер е излязъл от болницата в Лос Анджелис и се е отправил към къщи. За това в Twitter пише неговия представител Даниел Кетчел. "Шварценегер се прибра в къщи!" - се казва в съобщението. В болницата, на актьора му бе извършена операция на отворено сърце.

  ОтговорИзтриване
 4. Novini1Online:11:37 сл.об.

  Актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е взел участие в заснемането на забавна телевизионна програма, в която се вози на собствениа си танк M47 Patton II. На въпроса на водещия, какво иска да смаже, Шварценегер е отговорил: "Всичко, което намерим!". След това актьорът влязъл в танка и прегазил лимузина.

  ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: