Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език
-------

Една легенда за английски език.


Едно време инженерната подготовка в т.н. тогава „Институти“ била на много сериозно ниво. Но езиковото обучение, с изключение на руския език, почти не било застъпено. Тогава, след поредния тежък изпит, била много популярна една полушега: Казват на един студент, кандидат - инженер: „След 3 дни ще държиш изпит и по китайски език!“ А той съвсем сериозно отговаря: „Добре де, дай ми въпросника и кажи в коя зала да се явя.“

Така стои въпроса с който и да е друг език, още повече - английски език. Имате този безплатен интернет самоучител (глезотия), имате и този Самоучител по английски за абсолютно начинаещи, с обяснения на български език - така че, запрятайте се и след 2 - 3 месеца вече да имате практическа полза от английски език.

Запомнете! Английски език е необходим на Вас, за да го ползвате Вие, а не за да Ви тестват, изпитват, оценяват и ... заробват. Стига да Ви интересува резултата, ползата, практическата употреба, а не дипломата или сертификата (защото някой друг щял да Ви оценява и тества). Приемете го като безплатен консултантски съвет - Работете за себе си, а не за някой друг!

Така ефекта в пари е 3 до 8  пъти по-голям, а като ангажирано време - Вие сами определяте графика си, при това без „бос“ на главата. Ако мислите, че непременно Ви трябва сертификат по
  • - TOEFL,
  • - CAT,
  • - IELTS или
  • - CAE,
то написаното тук не е за Вас. Но ако се нуждаете от практическо умение да ползвате английски език за собствени нужди, имам добри новини за Вас! Може да го постигнете самостоятелно, от къщи, по естествен начин (без изпити, тестове и оценки) само за 2 - 3 месеца, с помощта на малко лична мотивация, правилен подход и на този полезен самоучител по английски, подходящ даже и за съвсем начинаещи, стига да подходите решително?
-----
http://easyengli6.blogspot.com/p/blog-page.html

1 коментар:

  1. След горе прочетеното да ВИ разбирам ли,че след година- година и половина ше мога да го говоря и да си напиша сам CV- то?

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: