Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език

Безплатен, онлайн Самоучител по английски език.

Безплатен, онлайн Самоучител по английски език.

Този самоучител дава възможност да усвоите основите на английски език, даже ако сте напълно начинаещи, понеже всички необходими разяснения, обяснения и уточнения са направени на достъпен и разбираем български език.   

Курс за основите на английски език.

Курсът дава възможност сравнително бързо, лесно и приятно да се усвоят основите на английски език. Разбира се, трябва да уточним, че чудеса не са възможни и е необходима сериозна, упорита и системна работа. Само така ще се сдобиете с бързи резултати и удовлетворителен напредък. Много детайлно внимание е обърнато на фонетични и граматични особености на езика, което дава възможност за изцяло самостоятелна работа.


Английско български речник

Наред с това са дадени в английско български речник и редица основни думи и изрази за ежедневна употреба. Ако приемете на сериозно тази възможност, оценявате добре значението на самостоятелното Интернет обучение, непременно ще постигнете целта на този курс - бързо усвояване основите на английски език. Това ще Ви даде възможност плодотворно да ползвате езика, като боравите с около 2000 - 2500 най-често използвани думи и изрази от ежедневието.
---
http://easyengli6.blogspot.com/p/blog-page.html

3 коментара:

 1. Анонимен4:46 пр.об.

  Не мога да разбера откъде да си го сваля този самоучител. Къде са уроците.
  Дайте някакъв линк.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. зангов-767:11 пр.об.

   Нищо не е необходимо да сваляш - целия този сайт е Самоучител с безплатни теми, на свободен достъп. Можеш да се ориентираш от "Архив на блога" - в дясната колона, по-надолу. Там, като щракаш върху триъгълничетата пред годините и месеците, ще отваряш списъка с публикуваните теми и ще си избираш онези от тях, които са ти нужни в момента. В началото на блога са азбуките, фонетиките, изговарянията и т.н. за съвсем начинаещи, а постепенно във времето се развиват всички теми по граматика, лексика, морфология, синтаксис и т.н. Като поработиш известно време, ще свикнеш и бързо ще се ориентираш. Но ако имаш специфични въпроси, силно препоръчително е да ги поставяш на подходящото им място - в коментарите под съответната тема.

   Изтриване
  2. qnka_stefanova11:28 сл.об.

   Виж съдържанието в най-горната част - кликни върху линка и си там.

   Изтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: