Начало Новини Бизнес Финанси Работа Общество Живот Отдих Английски език
-------

Какво предлага пазара за курсове по английски език?

Когато човек се захваща с една работа, особено ако това са курсове по английски, не е лошо предварително да се поогледа, да проучи кое - що, за да не забие в грешната посока. И ако това е курс по английски, грешното е да се надявате, че някой друг е длъжен да Ви го налее с фунийка през главата.

Това е повсеместна грешка в живота на повечето хора - да се надяват някой друг да им свърши работа, пък ако може и да не си плащат. Така е и с английския. Мечтииии ... както се казва в една реклама. Истината е, че имате два пътя:
  • 1. Плащате и то много за всякакъв вид английски курсове, без реални гаранции за резултат или
  • 2. Заемате се с безплатен онлайн английски, като на този сайт, и всичко си зависи само от Вас и след 2 - 3 седмици започвате да се вработвате.

Въпрос на отговорност и на цели в живота! Когато човек повярва на себе си, започват да стават чудеса, особено ако повярва, че е в състояние, без да се записва или да ходи на курс по английски, по метода на самообучението, с подходящ самоучител, предназначен за българи и с обяснения на български език, да напредне и то доста бързо, като последното зависи изцяло от мотивацията, поради която се учи езика..
----
http://easyengli6.blogspot.com/p/blog-page.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

 Най-четените публикации тази седмица: